payoff
Naam event

M&A aan de Maas is een nieuw Rotterdams initiatief om de “M&A industrie” in Rotterdam te promoten en nog beter op de kaart te zetten. M&A aan de Maas wil dit bereiken door geregeld netwerkbijeenkomsten te organiseren. Daarnaast wil M&A aan de Maas een bijdrage kunnen leveren aan de city marketing van de stad Rotterdam als vestigingsplaats voor nieuwe (internationale) bedrijven en dienen als smeermiddel voor fusies en overnames in de regio.

M&A aan de Maas richt zich tot M&A professionals werkzaam in fusies en overnames, corporate finance en private equity in Rotterdam en omstreken. Daaronder worden begrepen, adviseurs, juristen, bankiers etc. 

Daarnaast wil M&A aan de Maas uitdrukkelijk ook de afnemers en opdrachtgevers van deze diensten bij het initiatief betrekken, dus de bedrijven, investeerders, instellingen, overheden enz. die te maken hebben fusies en overnames. M&A aan de Maas hoopt met dit initiatief een community te bieden waar deze opdrachtgevers niet alleen met de professionals, maar ook met elkaar kunnen kennismaken en netwerken. 

Het initiatief van M&A aan de Maas is genomen door een ‘founding group’ van twee banken (ING Bank en Rabobank), twee advocatenkantoren (Ploum en DVAN) en twee corporate finance kantoren (thans bestaande uit IMAP en First Dutch). Wij willen graag de groep uitbreiden en de gehele 'industrie' bij dit initiatief betrekken. 

Inmiddels hebben meerdere toonaangevende bedrijven en personen uit de Rotterdamse M&A markt zich aangesloten als deelnemer. M&A aan de Maas verwelkomt onder meer ABN AMRO, BDO Corporate Finance, Nauta Dutilh, Loyens & Loeff, Houthoff, Sincerius, Rembrandt, First Dutch Capital, Kneppelhout & Korthals, Miltenburg Pensioen, CompanyCure, Haegheborgh, Handelsbanken, F. van Lanschot Bankiers, Van den Herik & Verhulst, AOMP IP Consultants en SGG. Op de deelnemerspagina worden de deelnemers individueel bij naam genoemd en kan er doorgelinkt worden naar de bedrijfswebsite of naar een Linkedin profiel.

Wil je ook deelnemer worden aan het initiatief? Meld je dan aan als deelnemer of kantoor-/of bedrijfslid door hier te klikken. Klik hier om je aan te melden voor (een of meer van) de netwerkbijeenkomsten.

 

Mooie foto's nodig:

http://www.rotterdambrandingtoolkit.nl