payoff
Naam event

Op 25 juni 2014 vond de vierde netwerkborrel van M&A aan de Maas plaats. Ditmaal was de organisatie in handen van Dijkstra Voermans advocaten en notarissen en DRV Corporate Finance.

De vierde netwerkborrel in het NH Hotel in De Rotterdam was een groot succes. Wederom meer dan 200 inschrijvingen en twee sprekers van formaat: Wim van Sluis en Robin Slakhorst.

Wie is meer Rotterdammer dan Wim van Sluis? Sinds september 2006 voorzitter van Havenondernemersorganisatie Deltalinqs, tevens voorzitter van de Rotterdam Port Promotion Council. Wim bekleedt een aantal commissariaten, onder andere van Dura Vermeer, Portbase en is Dagelijks Bestuurslid van VNO-NCW. Daarvoor heeft hij functies bekleed als Wethouder Haven, Economie, Milieu en Werk-gelegenheid van de gemeente Rotterdam (2002-2006), financieel directeur Cox Geleen, adviseur OV studentenkaart B.V. en bij de Rijks Accountants Dienst Rotterdam. Inmiddels maakt Wim ook deel uit van het ‘verkennerstrio’ dat de mogelijkheden voor de renovatie van de Kuip onderzoekt. Wim is Register Accountant, vennoot en mede oprichter van Daamen & Van Sluis in Capelle aan den IJssel.

 


Robin Slakhorst is mede-oprichter van het in Rotterdam gevestigde crowd funding platform Symbid. Via deze crowdfunding-infrastructuur kunnen ondernemers hun businessplan voor hun startende of groeiende onderneming online pitchen aan investeerders om deze te overtuigen om aandeelhouder te worden binnen het bedrijf. Op deze manier krijgt de ondernemer een unieke kans om financiering op te halen bij individuen en de ‘crowd’. Sinds februari 2014 is Symbid beursgenoteerd in New York (OTC).