payoff
Naam event

Borrel Jong M&A 29 juni 2017

 “Wat de senior dealmakers uit de Rotterdamse fusie- en overname-industrie op golfbanen in de verre omstreken laten zien, kunnen wij ook!”, moeten de jonge honden van Jong M&A aan de Maas hebben gedacht toen een vijftigtal young professionals op het gebied van M&A op 29 juni op de Midget Golfbaan Parkhaven hun kunsten vertoonden.

Hoewel de weersvoorspellingen niet mals waren, brak er toch een voorzichtig zonnetje door ten tijde van de tee off. Dit in combinatie met een drankje en een bitterbal zorgde voor een uiterst aangename en sportieve aangelegenheid. De swing zat er goed in en hoewel er veel gelachen is, werd het spel serieus beoefend getuige het groot aantal keren dat er gejuich opsteeg na weer een hole-in-one. De prijs was dan ook niet misselijk en naast de eeuwige roem ging Mike ten Wolde van Hemingway Corporate Finance er met de trofee vandoor: een heuse ‘Jong M&A aan de Maas wisselbeker’.

Zoals Tante Leen al bezong: “Kleine kinderen worden groot”, het is dan ook slechts een kwestie van tijd totdat deze analisten en associates op de ‘echte’ golfbaan te bewonderen zijn. Tot die tijd is het oefenen geblazen en is Rotterdam met de eerste editie van het jaarlijkse ‘Jong M&A aan de Maas Midgetgolftoernooi’ weer een mooie traditie rijker.