payoff
Naam event

Lustrumevent 5 juni 2018

Dinsdag 5 juni 2018 vierden wij ons 5-jarig lustrum. Met alle gasten hebben we genoten van een fantastische middag en avond. Rond de klok van 17.00 uur kwamen de eerste gasten aan boord van het luxe yacht experience de 'Grace Kelly'. Zo goed als vol, vertrokken we om 18.15 uur voor een vaartocht over de Rotterdamse wateren. Een schouwspel van de skyline van Rotterdam en andere prachtige bezienswaardigheden trokken de aandacht. 

Nederlands beste business DJ Mia More voelde de sfeer goed aan met een mix van dance, classics en R&B. Winnaar van 'De Slimste Mens' en hoofdredacteur Quote Sander Schimmelpenninck vertelde zijn (levens)verhaal en daagde het publiek uit met vragen over wat wel en niet correct is. Kan het vrijgeven van de topvermogens van Nederlanders (Quote 500) door de beugel? En meer vragen die voor enige reuring zorgden. En alom verbazing met Marc Woods die een ieder verraste met zijn trucs.

De fantastische prijzen die met de loterij te winnen waren, zorgden voor een mooie opbrengst. Mede hierdoor hebben we, aan het speciaal voor dit lustrum uitgekozen goede doel, Rotterdam Sportsupport een cheque t.w.v. € 3.000,- kunnen overhandigen. We willen alle sponsoren die de prachtige prijzen hebben geschonken hartelijk bedanken.

Tussen het programma door werd er, vooral op het topdek van het jacht, volop bijgepraat en genetwerkt en werd de inwendige maag voorzien van heerlijke lekkernijen. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagd eerste lustrum van M&A aan de Maas, welke mede mogelijk is gemaakt door de hoofdsponsoren YUR en DRV Corporate Finance en subsponsoren ABN AMRO, BDO, Legaltree, IMAP, Sincerius, DVAN, IRIS Corporate Finance, Rotterdam Port Fund en BWM Breeman. Onze hartelijke dank hiervoor.