payoff
Naam event

Organisatie M&A aan de Maas

Stichting M&A aan de Maas is een in Rotterdam gevestigde stichting. In het bestuur zitten (vlnr op foto) Tom Ensink (Ploum), Jan Pieter Adriaanse (Rabobank), Roelant Scheepens (Antea), Sander van Harmelen (zelfstandig), Joram Hoevenaar (First Dutch) en Remco Schouten (IMAP). Ontbrekend op de foto: Risto Larsson (DVAN) en Daan Koppelman (ING).

Kantoor- of bedrijfslidmaatschap: Een kantoor of bedrijfslid kan zeven namen opgeven die toegang hebben tot alle evenementen van M&A aan de Maas. Deze personen kunnen worden vermeld op de lijst met deelnemers mét het logo van hun organisatie en een korte beschrijving van de organisatie. Kosten: 500 euro excl. BTW per jaar. Als het kantoor of bedrijf een activiteit heeft georganiseerd, kan het zich een partner noemen.

Deelnemer: dit is een individueel lidmaatschap. De deelnemer heeft toegang tot alle evenementen van M&A aan de Maas. Een deelnemer heeft recht op vermelding op de lijst met deelnemers met logo en korte beschrijving van de organisatie. Kosten: 100 euro excl. BTW per jaar.

Klik hier indien u zich wilt opgeven als (kantoor- of bedrijfs)lid of deelnemer.

Sponsors worden uitgenodigd om zich bij het bestuur te melden. Voor de eerste groep sponsors die een banner wensen hebben wij hele interessante prijzen, vanaf 250 euro excl. BTW per jaar (en exclusief kosten plaatsing banner).