In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons geïnspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

16 januari 2020 - Nieuwjaarsborrel

Donderdag 16 januari 2020 heeft Jong M&A aan de Maas samen met de Young Corporate Members van De Maas het nieuwe jaar ingeluid met een nieuwjaarsborrel in het sociëteitsgebouw van KR&ZV De Maas. Het was weer een mooie opkomst met combinatie van jonge overnameadviseurs uit de regio Rotterdam.

Tijdens deze borrel hebben de deelnemers in 7 gemixte teams van circa 5 personen fanatiek meegedaan aan een authentieke pubquiz met de Quizbroers als quizmasters. De teams gingen een vurige strijd aan en werden op de proef gesteld met vragen over de Griekse mythologie, financiële muziek en de actualiteiten uit 2019. Het team “De Red Devils” ging als winnaar met de ietwat scheve beker én een Rotterdams bierpakket naar huis.