payoff
Naam event

Jong M&A aan de Maas

Nieuw in 2017: Jong M&A aan de Maas, hét fusie en overname netwerkevenement voor young professionals tot 35 jaar. Deze reeks aankomende evenementen is een initiatief vanuit de inmiddels 4 jaar bestaande stichting M&A aan de Maas. Haar terugkerende evenementen hebben reeds bewezen een uniek platform te zijn voor het promoten en verder uitbouwen van de Rotterdamse M&A community.

Jong M&A aan de Maas zal jaarlijks 4-5 netwerkbijeenkomsten organiseren op unieke locaties in de regio Rotterdam. Het afsluitende gezamenlijke evenement in december biedt de mogelijkheid voor jong en oud om elkaar te ontmoeten en de ervaringen van het afgelopen jaar met elkaar te delen.

Op elk evenement zal er een spraakmakende spreker zijn of haar persoonlijke verhaal doen over unieke of leerzame momenten uit de M&A wereld. Zo deelde tijdens de eerste bijeenkomst bijvoorbeeld twee gijzelings-onderhandelaars hun ervaringen over het onderhandelen binnen het gevangeniswezen: zwijgen of aangeven?

Wil jij ook je M&A netwerk uitbouwen, leren van anderen of juist jóuw unieke kijk op de markt delen? Meld je dan zeker aan als deelnemer of kantoor-/of bedrijfslid door hier te klikken.