payoff
Naam event

Netwerkbijeenkomst 30 oktober 2018

Dinsdag 30 oktober a.s. organiseert M&A aan de Maas is samenwerking met YUR Advocaten een netwerkbijeenkomst in de fraaie Board Room van de Kuip. Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom.

Als host van deze bijeenkomst nodigt YUR ons uit om uit onze comfortzone te stappen en te ontdekken wat er nog meer is. Niemand minder dan Kasper Klaarenbeek gaat ons daarbij helpen. Kasper is een veelgevraagd spreker en 'professional outsider'. Hij kijkt op een MerkWaardige manier naar bedrijven en voor deze bijeenkomst ook specifiek naar het M&A-vakgebied. Hij zal waardevolle inzichten en praktische tips meegeven. Met zijn 30 jaar ervaring is hij er namelijk van overtuigd dat individuen en organisaties meer dan ooit moeten werken aan hun talenten. En ondernemers en medewerkers moeten elkaar kennen, vertrouwen, aanvullen en samen gaan voor succes! 

Kom vooral naar deze bijeenkomst als je nieuwe kennis op wilt doen, af en toe even om jezelf wilt lachen en vooral lekker actief bezig wilt zijn. Dit wordt geen bijeenkomst voor meelopers, maar voor koplopers!

Je kunt je hier aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst.