Lidmaatschappen M&A

M&A aan de Maas wil graag een professionele community ontwikkelen. Iedereen die hier deel van uitmaakt, dient bij te dragen in de kosten. Hieronder een overzicht met de verschillende lidmaatschapsvormen die wij aanbieden:

Kantoor- of bedrijfslidmaatschap: Een kantoor of bedrijfslid kan zeven kantoorleden opgeven die toegang hebben tot alle evenementen van M&A aan de Maas. Deze personen worden tevens vermeld in het ledenoverzicht mét het logo en een korte beschrijving van de organisatie. Kosten: 500 euro excl. BTW per jaar. Als het kantoor of bedrijf een activiteit heeft georganiseerd, kan het zich een partner noemen. Meld je nu aan als bedrijfslid.

Deelnemer: dit is een individueel lidmaatschap. Een individueel lid heeft toegang tot alle evenementen van M&A aan de Maas. Ook wordt het individueel lid in het ledenoverzicht met logo en korte beschrijving van de organisatie opgenomen. Kosten: 100 euro excl. BTW per jaar. Meld je nu aan als deelnemer.

Sponsors worden uitgenodigd om zich bij het bestuur te melden. Voor de eerste groep sponsors die een banner wensen hebben wij hele interessante prijzen, vanaf 250 euro excl. BTW per jaar (en exclusief kosten plaatsing banner). Meld je aan als sponsor.