Wie zijn wij

M&A aan de Maas is een Rotterdams initiatief om de "M&A industrie" in Rotterdam te promoten en nog beter op de kaart te zetten. M&A aan de Maas wil dit bereiken door geregeld netwerkbijeenkomsten te organiseren. Daarnaast willen wij een bijdrage kunnen leveren aan de city marketing van de stad Rotterdam als vestigingsplaats voor nieuwe (internationale) bedrijven en dienen als smeermiddel voor fusies en overnames in de regio.

M&A aan de Maas richt zich tot M&A professionals werkzaam in fusies en overnames, corporate finance en private equity in Rotterdam en omstreken. Daaronder worden begrepen, adviseurs, juristen, bankiers etc.

Daarnaast wil M&A aan de Maas uitdrukkelijk ook de afnemers en opdrachtgevers van deze diensten bij het initiatief betrekken, dus de bedrijven, investeerders, instellingen, overheden enz. die te maken hebben fusies en overnames. M&A aan de Maas hoopt met dit initiatief een community te bieden waar deze opdrachtgevers niet alleen met de professionals, maar ook met elkaar kunnen kennismaken en netwerken.

In de afgelopen jaren hebben al meerdere toonaangevende bedrijven en personen uit de Rotterdamse M&A markt zich als lid aangesloten. Het bestuur wil de stichting continu uitbreiden en de gehele 'industrie' bij dit initiatief betrekken. Op de ledenpagina worden alle leden individueel bij naam genoemd en kan er doorgelinkt worden naar de bedrijfswebsite. Ook vind je er een overzicht met alle bedrijfsleden.

Logo 11605