In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons geïnspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

21 november 2019 - Heilige Boontjes

We kunnen terugkijken op een geslaagde netwerkborrel bij grand café Heilige Boontjes in Rotterdam. Nadat alle young professionals ontvangen waren en de gezellige sfeer van het grand café in zich hadden opgenomen, vertelde oprichter Rodney een inspirerend verhaal over het ontstaan en de werkwijze van Heilige Boontjes.

De stichting helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en volgens een bepaald programma leren zij hoe te re-integreren in de maatschappij. Het is niet alleen een leer-werktraject, maar de mensen worden ook gesteund door coaches die hen helpen op het gebied van huisvesting, schuldproblematiek, etc. Naast het begeleiden en opleiden van jongeren met een crimineel verleden heeft Heilige Boontjes een winkel en branderij waar ook barista cursussen worden gegeven. En je kunt er uiteraard terecht voor een overheerlijk bakkie koffie en lunch. Na het inspirerende verhaal hebben we genetwerkt en met elkaar genoten van een drankje en hapje.