In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons ge├»nspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

26 september 2019 - Brouwerij Thoms

Donderdag 26 september organiseerde M&A aan de Maas, voor jong en oud, een netwerkborrel bij Stadsbrouwerij Thoms in Rotterdam. Meer dan 70 professionals waren aanwezig op deze gezellige bijeenkomst.

Roelant Scheepens (bestuurslid) heeft de gasten welkom geheten en verslag gedaan van de wisselingen in het bestuur. Mede-grondleggers van M&A aan de Maas Remco Schouten (IMAP), Risto Larsson (DVAN) en Jan Pieter Adriaanse zullen na zes jaar het bestuur verlaten. Nieuwe leden van het bestuur worden Guillaume Petit (IMAP), Sander de Rover (Rabobank) en Jeroen Lieth (ING). Wij danken de heren voor hun inzet en betrokkenheid bij M&A aan de Maas en we hebben vol vertrouwen in de toekomst met de nieuwe bestuursleden.