In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons geïnspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

16 juli 2020 - Midgetgolftoernooi

Donderdag 16 juli 2020 organiseerde Jong M&A het jaarlijks terugkerend Midgetgolf toernooi aan de Parkhaven in Rotterdam.

Na een lange periode van thuiswerken en onthouden te zijn van sociale contacten, stonden er op donderdag 16 juli circa 50 jonge M&A professionals te popelen om een rondje midgetgolf te spelen en bij te praten met collega’s uit het M&A vak. De wisselbokaal stond er pontificaal bij op de ontvangsttafel, wat voor de nodige spanning zorgde bij de deelnemers. Die spanning leek al snel weg te ebben toen duidelijk werd dat een (semi)-professional het spelersveld veel te machtig was. Onder het genot van een lekker drankje werden de 18 holes gecompleteerd, waarna het event werd afgesloten met de prijsuitreiking en het broodnodige netwerken.


Zoals gezegd werd het al snel duidelijk dat eerdere winnaars, Mike ten Wolde (EY), Wouter Mostert (IMAP) en Teun Onstenk (van Oers CF), dit jaar kansloos waren. Jesse Treur (Sincerius) was met zijn handicap 6 op de grote golfbaan ook erg sterk op de midgetgolfbaan en eindigde, met een voorsprong van 14 slagen op de nummers twee, als winnaar van de dag.