In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons geïnspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

4 maart 2021 - Webinar

Donderdag 4 maart 2021 gaf gastspreker Bert Colijn, senior econoom bij ING, ons een update over de economische impact van COVID-19.

Op donderdag 4 maart was het eerste M&A aan de Maas evenement van dit jaar. Bert Colijn, Senior Macro Econoom bij de ING, informeerde ons over de actuele macro-economische ontwikkelingen. Tijdens het webinar zijn veel thema’s besproken. Zo is er uitgebreid stilgestaan bij de economische impact van de tweede lockdown vergeleken met de eerste lockdown, maar zijn uiteraard ook de economische vooruitzichten besproken. Daarnaast zijn ook onderwerpen zoals de inflatie en het stimuleringsplan van Biden de revue gepasseerd. Na afloop van het webinar was er ruimte voor het stellen van vragen over bijvoorbeeld de huizenmarkt en waarom we een lage olieprijs niet terugzien bij de “pomp”. Het was een geslaagde en interactieve bijeenkomst. We zijn druk bezig met de organisatie van de volgende evenementen voor dit jaar en hopen jullie hier snel over te kunnen informeren. 

Bert Colijn focust zich in zijn werk op de Eurozone en wereldwijde economie. Hij is expert op het gebied van de ECB en structurele economische ontwikkelingen. Hij wordt hiervoor veel gequote in nationale en internationale media. Voor ING werkte hij bij denktank The Conference Board in Brussel. Hij heeft een bachelor en master in internationale economie van de Rijksuniversiteit Groningen.