In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons ge├»nspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

24 januari 2019 - Brouwerij Noordt

Donderdag 24 januari vond het eerste event van 2019 van Jong M&A aan de Maas plaats bij Brouwerij Noordt in Rotterdam. Na een warm welkom namens het bestuur van Jong M&A, volgde een groep van circa 40 jong professionals gastheer Martin naar de achterzijde van de brouwerij om meer te horen over het ontstaan van Brouwerij Noordt en de verschillende productieprocessen.

Achter de glazen deuren was het goed koud ter bevordering van het brouwen. Ons werd daarom aangeraden dikke jassen aan te trekken. Wat eerst diende als een brandkazerne is nu een productieplaats met ca. 2.000 liter brouwinstallatie, 6 vergistingtanks van 2.000 liter en 4 vergistingtanks van 4.000 liter. Er wordt per jaar zo'n 200.000 liter gebrouwen. Vervolgens werd er onder het genot van een ├ęcht Rotterdams biertje het nieuwe jaar ingeluid. Hoewel als gevolg van onverwachtse sneeuwval de opkomst lager was dan gedacht, was het een zeer geslaagde bijeenkomst.