In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons geïnspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

26 augustus 2021 - Golfevent

Donderdag 26 augustus ontvingen we ruim 30 M&A professionals voor ons eerste Golfevent bij golfbaan de Hooge Rotterdamsche in Bergschenhoek, het ‘thuishonk’ van golfpro Joost Luiten.

De helft van de groep heeft in zo’n twee uur tijd de kneepjes van het golfen onder de knie gekregen. Begeleid door twee golfpro’s hebben zij afgeslagen op de driving range om vervolgens op de green het putten te leren beheersen. De andere helft is de baan in gegaan voor een 9-holes ronde op de prachtige golfbaan met uitdagende holes. Een pittige bui deerde de golfers en clinic deelnemers niet, zo fanatiek als ze zijn gingen ze gewoon door.

Na twee uur van activiteit konden we in de gezellige Brasserie genieten van een welverdiend glas bier en overheerlijk gevulde borrelplanken. In de tussentijd werden de scores van de dag uitgerekend en de trotse winnaar onder de golfers was Joost Siemensma van Sincerius. Ook hadden we een long hitter in ons midden, Jesse Treur (Sincerius) sloeg vanaf de afslagtee maar liefst 260m ver. Bij de dames was het Marina van Nuland die de ‘Longest’ verdiende en de ‘Neary’ werd gewonnen door Evert Oosterhuis. Ook de clinic deelnemers werden verrast met een kleine competitie op de putting green. De winnaars waren Merijn Elshof (Ploum) en Mathijs Voogt (NIBC).

We kunnen terugkijken op een fantastische en gezellige dag. Een event dat zeker voor herhaling vatbaar is.