In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons ge├»nspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

22 september 2022 - Golfevent

Donderdag 22 september jl. organiseerde M&A aan de Maas voor de 2e keer het golfevent bij golfbaan De Hooge Rotterdamsche.

Wat hebben we genoten van het prachtige weer als ook van de fantastische golfbaan gelegen in het prachtige Rottemerengebied. Met een ruime opkomst van (Jong) M&A professionals konden we 7 flights vullen. Vanaf klokslag 15.00 uur startte de eerste flight waarna de rest van de flights om de 8 minuten volgden. De golfers hebben de baan met zeer afwisselende en uitdagende holes weer goed weerstaan. Ook de deelnemers aan de clinic hebben zich kostelijk vermaakt met de zeer enthousiaste golfpro. Ze kregen in een paar uur tijd het afslaan, chippen en putten redelijk onder de knie. 

Iedereen heeft zijn best gedaan, maar er kan er maar een de winnaar zijn. Dit jaar is de 1ste prijs gewonnen door Mitch Goudswaard van Virtual Vaults. Ook hadden we op hole 4 de Neary en op hole 7 de Longest. De Neary bij de dames werd geslagen door Jolande van Loon van Ploum en bij de heren door Arjan Boonekamp van YES Corporate Finance. De Longest is gewonnen door Tom van Eekhout van Mazars. Na het golfen werd er onder het mom van een hapje en drankje nog flink nagepraat en genetwerkt.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde golfmiddag!