In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons ge├»nspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

8 september 2022 - Midgetgolftoernooi

We kunnen weer terugkijken op een geslaagd midgetgolfevent georganiseerd door Jong M&A aan de Maas.

Donderdag 8 september jl. organiseerde Jong M&A aan de Maas alweer voor de 5e keer het midgetgolf toernooi aan de Parkhaven in Rotterdam.

Waar het traditionele zomerse midgetgolf toernooi vorig jaar geen doorgang kon vinden door Corona hebben we dit jaar gelukkig weer circa 35 Jong M&A professionals mogen verwelkomen. Ondanks de toch ietwat regenachtige weersvoorspellingen en een zeer kleine regenbui werd er onder het genot van een hapje en een drankje fanatiek gestreden om de felbegeerde wisselbeker. De midgetgolfbaan blijkt nog steeds erg populair onder Rotterdamse Jong M&A-ers om te netwerken en te borrelen. Zo streden er vele bekende gezichten mee, maar waren er ook verschillende nieuwe gezichten aanwezig tijdens het event. Het fanatisme van de Jong M&A-er kwam niet alleen tot uiting tijdens het midgetgolfen maar zeker ook tijdens de borrel; er werd nog lang nabesproken en vele verhalen gedeeld uit het M&A vak.

De verdiende winnaar van 2022 is Teun Onstenk (Van Oers Corporate Finance), waarmee hij alweer zijn 2e overwinning vierde van het Jong M&A aan de Maas midgetgolf toernooi. We zijn benieuwd of iemand hem volgend jaar van de troon kan stoten!

Het is goed om te zien dat na een jaar afwezigheid het midgetgolf toernooi weer met veel enthousiasme wordt ontvangen en we heten iedereen graag weer van harte welkom bij de volgende evenementen!