In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons ge├»nspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

8 december 2022 - Curling Event

We kijken terug op een leuke en succesvolle 4e editie van het M&A aan de Maas Curling event bij de Schaatsbaan Rotterdam.

Met een mooie groep M&A professionals werd er gestreden om de begeerde 1ste plek. Het was erg spannend en volgens de instructeurs was het getoonde curlingniveau van een zeer acceptabel niveau. Vanzelfsprekend kon de Koek en Zopie tijdens het spelen niet ontbreken. Aansluitend hebben we het event nog afgesloten met een borrel om alle ervaringen met elkaar te delen.