In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons geïnspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

26 januari 2023 - Jeu de boules toernooi

Op donderdag 26 januari 2023 organiseerde Jong M&A aan de Maas een borrel bij Mooie Boules in Rotterdam.

Onder het genot van een hapje en een drankje, werden er door zo’n 55 jonge Rotterdame fusie- en overnamespecialisten petanqueballen geworpen, jenga-torens gebouwd. Enkelen waagden zich zelfs aan karaoke. Tussen al deze activiteiten door werden overname-ervaringen gedeeld en werd er vooruitgeblikt op de marktontwikkelingen. Al met al was het een erg geslaagde avond met veel bekende en nieuwe gezichten en we heten iedereen graag weer van harte welkom bij de volgende evenementen!