In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons geïnspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

20 april 2023 - College Tour Greenchoice

Donderdag 20 april organiseerde Jong M&A aan de Maas een ‘College Tour’ met aansluitend een netwerkborrel, verzorgd door gastheer Greenchoice in Rotterdam. Tijdens de College Tour werd Coen de Ruiter, algemeen directeur van Greenchoice, uitgebreid geïnterviewd en er werd onder andere stil gestaan bij zijn carrière, energie, duurzaamheid en uiteraard ook M&A.

Sinds 2001 timmert Greenchoice aan de weg als echt groen energiebedrijf. Dit heeft geresulteerd in een stabiele en financieel gezonde organisatie met bijna 600 medewerkers, een ijzersterk donkgergroen merk en een klantenbase van meer dan 600.000 klanten. Coen de Ruiter is sinds november 2020 algemeen directeur van Greenchoice. Hij startte zijn loopbaan bij Unilever, stond vier jaar lang aan het roer bij Max Havelaar en was van 2009 tot 20217 directeur van de Apenheul. Voordat hij bij Greenchoice aantrad was hij drie jaar lang directeur bij de financiële vergelijkingssite Independer.

Voor het evenement was Jong M&A aan de Maas te gast op het hoofdkantoor van Greenchoice in hartje Rotterdam. Een prachtig pand, en zoals ook bleek uit de College Tour, met veel historie. Met circa 50 aanwezigen was het goed om te zien dat er weer veel animo was vanuit de young M&A community in Rotterdam. Onder leiding van moderator Rosanne van Kleef is er uitgebreid stil gestaan bij vele verschillende onderwerpen en werd er aandachtig geluisterd naar de interessante verhalen en inzichten van Coen de Ruiter. Na afloop van de College Tour is er onder het genot van een hapje en een drankje tevens weer uitgebreid bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in M&A land.

Veel dank aan Greenchoice, alle deelnemers en we zien iedereen graag weer bij het volgende evenement!