In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons ge├»nspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

20 juni 2023 - Golfevent

Dinsdag 20 juni 2023 organiseerde M&A aan de Maas alweer voor de 3e keer een golfevent bij golfbaan de Hooge Rotterdamsche.

We kunnen terugkijken op een gezellige golfmiddag. Vanaf 14.30 uur druppelden de deelnemers aan het jaarlijks terugkerende golfevent binnen op het terras van golfbaan De Hooge Rotterdamsche, prachtig gelegen in het Rottemerengebied nabij Rotterdam.

Om 15.00 uur startte de clinic begeleid door een enthousiaste golfprofessional en de eerste flight ging de baan in. Met de dreigende weersvoorspelling van storm en onweer was dit best spannend. In totaal gingen 5 flights de baan in, maar na hole 4 moesten de laatste flights van de baan af vanwege de opkomende storm en heftige regenval. De eerste flight kon zich veilig stellen in de 'schuilhut' in de baan. De clinicdeelnemers verscholen zich op de overdekte driving range en konden de clinic afronden. 

Uiteraard was het jammer dat de golfers de 9-holes niet konden afmaken, maar we hebben er met elkaar een gezellige middag van gemaakt. Onder het mom van een drankje en hapje hebben we bijgepraat en genetwerkt in de Brasserie van de golfbaan. Volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen.