In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons ge├»nspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

20 juli 2023 - Netwerkbijeenkomst midgetgolfbaan

Donderdag 20 juli vond het midgetgolf toernooi van Jong M&A aan de Maas plaats. Na een aantal succesvolle edities streden ook nu bijna 50 young professionals uit het M&A vak streden voor de hoofdprijs: de felbegeerde wisselbeker.

Op een mooie zomerse namiddag werd onder het genot van een drankje afgeslagen, tijdens en na het midgetgolfen was ruim tijd voor netwerken. Uiteindelijk was door gelijke stand een finale shoot-out tussen Christiaan Defauw en Paul Grandjouan benodigd om de winnaar te bepalen.

Christiaan Defauw van SINCERIUS veroverde de titel en volgt daarmee Teun Onstenk van Van Oers Corporate Finance op.