In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons geïnspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

7 september 2023 - Lustrumfeest M&A aan de Maas

Donderdag 7 september jl. vierde M&A aan de Maas het 10-jarig lustrum bij Rotterdams icoon: diergaarde Blijdorp.

Aan het einde van de middag werden de gasten feestelijk onthaald met een glas prosecco bij de Poort van Azië, gelegen naast het Olifantenverblijf in de dierentuin. Na het welkomstwoord door twee jong M&A bestuursleden legde onze gastspreker Matyas Bittenbinder - bioloog, presentator en fotograaf - op een leuke wijze de link met het dierenrijk en de M&A-sector. Na het inspirerende verhaal van Matyas verzorgde Janno Weerman, operationeel manager bij diergaarde Blijdorp een presentatie over zaken waar de dierentuin zich dagelijks mee bezig houdt, zoals dier- en natuurbehoud. Na zijn verhaal overhandigde het Jong M&A duo een cheque met een donatie aan de dierentuin.

Na de presentaties was het tijd om de maag te vullen. Een overweldigend BBQ buffet stond buiten op het terras klaar. Zeker ook wegens het vrij warme weer werden de overheerlijke cocktails gretig afgenomen. In de tussentijd zorgde DJ Rutger voor heerlijke achtergrondmuziek en verraste Fritz met een Z de gasten met zijn verbluffende goocheltrucs. Als afsluiting van de avond stond de loterij op het programma met prachtige prijzen. Zo werden vier vrijkaarten voor de dierentuin en een heerlijk wijnpakket van Jan van Breda verloot. Een van de gasten werd verrast met een ludieke Porsche experience aangeboden door Porsche Centrum Rotterdam. De klap op de vuurpijl was de schitterende prijs aangeboden door juwelier Schaap en Citroen Rotterdam, namelijk een prachtig uurwerk van het merk Omega.

Naast deze sponsoren is het lustrumevent mede mogelijk gemaakt door: Risk Capital Advisors, YUR Advocaten, Sincerius, Crossminds. IMAP Netherlands, IRIS Corporate Finance, Ploum, DVAN Advocaten, Virtual Vaults, ING en Rabobank. Wij danken nogmaals alle sponsoren voor hun bijdrage aan het lustrum.

We kijken terug op een zeer geslaagd 10-jarig lustrumfeest en plakken hier graag nog 10 jaar aan vast.