In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons geïnspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

16 november 2023 - Netwerkbijeenkomst YUR Advocaten

Donderdag 16 november jl. organiseerde M&A aan de Maas i.s.m. YUR Advocaten een netwerkborrel die in het teken stond van één van de mooiste voetbalclubs van onze stad, Excelsior Rotterdam.

De twee gastsprekers waren Nicole Deurholt, Hoofd vrouwenvoetbal, en Daan Bovenberg, Algemeen directeur. Zij gaven beiden een interessante lezing.

In de lezingen gingen de sprekers onder andere in op de parallellen tussen de transactiepraktijk en de voetballerij. De avond werd afgesloten in de kantoorbar van YUR waar meer dan 35 M&A-leden genoten van een borrel. We kunnen terugkijken op een geslaagde laatste netwerkborrel van dit jaar.

Over Nicole Deurholt:

De vrouwen van Excelsior zijn bezig aan hun zesde seizoen. Sinds kort als volledig geïntegreerd binnen Excelsior Rotterdam. Deurholt neemt ons mee in een verhaal over strategische keuzes, ontwikkelingen in het vrouwenvoetbal en gelijke kansen. Hoe creëer je binnen een complexe branche gelijke kansen voor mannen en vrouwen? En hoe zorg je ervoor dat vrouwenvoetbal populairder wordt onder Nederlandse jongeren en toeschouwers? Als directielid binnen een mannenwereld weet Deurholt zich als geen ander staande te houden.

Over Daan Bovenberg:

Zijn studietijd lang combineert Bovenberg zijn boeken met een profcarrière in het voetbal. Na Excelsior volgt FC Utrecht, daarna staat hij bij NEC Nijmegen op het veld. In 2016 besluit hij zijn voetbalschoenen op te bergen en als analist corporate finance aan de slag te gaan bij ING.

In 2019 wordt Bovenberg een van de jongste voetbaldirecteuren in Nederland als hij commercieel en algemeen directeur wordt bij Excelsior. In zijn functie als directeur van Excelsior komen het voetbal en het zakelijke samen. Hoe hij zijn taak beziet? ‘Een voetbalclub kent ongelofelijk veel stakeholders, dat is voor een buitenstaander moeilijk te doorgronden. Met Excelsior wil ik naar een innovatiever verdienmodel en ik zie kansen in langetermijndenken.'