In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons ge├»nspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

18 januari 2024 - Curling event

Op 18 januari 2024 was alweer de 6e editie van het M&A aan de Maas Curling event. Met een mooie opkomst beloofde het ook dit jaar een mooie strijd te worden.

Er werd ook dit jaar weer goed gegooid en met passie geveegd en elk team ging vol voor de winst. Uiteindelijk kan er maar 1 de winnaar zijn en deze editie is gewonnen door het team:

Nick Alberts (Virtual Vaults), Ewout Verhagen (Accuracy), Matthijs Bremmer (Sincerius), Imbert van Weverwijk (DVAN Advocaten), Luc Brands (Kruger Corporate Finance) en Jim Stoop (Kneppelhout).

Alle deelnemers bedankt en we zien jullie graag terug op het volgende event.