In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons geïnspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

25 april 2024 - Netwerkborrel NRC

Donderdag 25 april 2024 organiseerde M&A aan de Maas een netwerkborrel bij Nieuw Rotterdams Café, in de volksmond NRC, in de Witte de Withstraat.

Deze eerste netwerkborrel van het jaar werd goed bezocht. Onder het genot van een hapje en drankje was er volop gelegenheid om met concullega's uit het M&A vak te netwerken en gewoon gezellig bij te praten.