In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons ge├»nspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

19 juni 2024 - Midgetgolftoernooi

Woensdag 19 juni organiseerde Jong M&A haar befaamde midgetgolftoernooi bij Midgetgolfbaan "Parkhaven" in Rotterdam.

Woensdag 19 juni vond het midgetgolf toernooi van Jong M&A aan de Maas plaats. Na een aantal succesvolle edities streden ook nu bijna 50 young professionals uit het M&A vak voor de hoofdprijs: de felbegeerde wisselbeker.

Op een mooie zomerse namiddag werd onder het genot van een drankje afgeslagen, tijdens het midgetgolfen was ruim tijd voor netwerken.

Dries Arnout van BDO veroverde de titel en volgt daarmee Christiaan Defauw van SINCERIUS op.

Na het toernooi werd er bij de Wildstube onder genot van wildbitterballen en Duitse bieren nagesproken over weer een geslaagde editie van het midgetgolf toernooi.