In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons ge├»nspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

20 oktober 2022 - Netwerkborrel Ploum

Donderdag 20 oktober 2022 organiseerde M&A aan de Maas een netwerkborrel bij Ploum | Rotterdam Law Firm.

De bijeenkomst bij gastheer Ploum was weer een mooie happening. Een mooie samenkomst van veel bekenden en decision makers uit de Rotterdamse fusie- en overnamewereld. Ook investeerders waren weer goed vertegenwoordigd evenals een mooie opkomst van de jongere generatie. Gezien de spannende tijden en de gebeurtenissen in de wereld kon het bijna niet anders om een deskundige aan het woord te laten over het economische tij. Wij hadden niemand minder dan Teeuwe Mevissen, Senior Macro Strateeg bij RaboResearch Global Economics & Markets, tevens vaste columnist bij de Financieele Telegraaf en vaak te zien bij RTLZ, bereid gevonden om zijn kijk te geven over de huidige situatie en de toekomst. Teeuwe wist de aanwezigen te boeien met zijn vaak verrassende analyses. Hij waarschuwde uiteraard van tevoren dat het helaas geen hele positieve boodschap was, die hij kwam brengen. Aan de orde kwamen onder meer over de impact van de globale ontwikkelingen, de inflatie en de (mogelijke) loon-prijsspiraal, de tekorten (zowel in middelen als in personeel) en, niet in de laatste plaats, het einde van het tijdperk van de ultra lage rentes en het begin van quantitative tightening. Tijdens de discussie na afloop kwam ook de impact van dit alles op de M&A markt aan de orde. Gelukkig konden de investeerders zich heugen dat vaak de beste deals toch gemaakt worden in moeilijkere tijden en dat de waarderingen tenminste weer eens wat naar beneden bijgesteld konden worden. Al met al een geslaagde middag/avond die nog tot lang duurde.