In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons geïnspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

30 maart 2023 - Netwerkborrel 9Corporate

Op 30 maart jl. vond de M&A aan de Maas netwerkbijeenkomst plaats bij het kantoor van 9Corporate | M&A Lawyers.

Spreker Rob Faasen van Risk Capital Advisors verzorgde een lezing met als thema de M&A verzekering. Rob is ingegaan op de laatste actualiteiten en hij besprak een aantal van zijn recente ervaringen. Na de lezing was het tijd voor de borrel die 9Corporate organiseerde bij de bar van Microlab – een co-working space midden in het centrum van Rotterdam waar 9Corporate kantoor houdt. Het was een geslaagde avond.