In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie bijeenkomsten voor onze leden mogen organiseren. Zo waren wij welkom bij toonaangevende bedrijven als ABN AMRO, DVAN, First Dutch, Houthoff, IMAP, Loyens & Loeff, Nauta Dutilh, Ploum, Rabobank en meer. Ook hebben toonaangevende sprekers ons ge├»nspireerd met hun verhalen, zoals Ben Vree, Cees de Bruin, Leendert Bikker, Bastiaan van der Knaap, Menno Middeldorp en Robert de Boeck.

Onze bijeenkomsten organiseren wij bij voorkeur bij onze leden in 'huis'. Als gastheer stelt u een ruimte ter beschikking en verzorgt u de catering. Met elkaar gaan we op zoek naar een goede spreker en de stichting verzorgt de verdere organisatie van het evenement. Wilt u ook als gastheer optreden, neem dan contact op ons op.

12 oktober 2023 - Netwerkbijeenkomst bij Salacia Solutions

Donderdag 12 oktober jl organiseerde M&A aan de Maas een netwerkborrel bij Salacia Solutions in Rotterdam.

We kunnen terugkijken op een geslaagde bijeenkomst. De opkomst viel helaas tegen, maar de sfeer was goed als ook het verhaal van Kees Kerstens, medeoprichter van Salacia Solutions. Op inspirerende wijze vertelde Kees over de nieuwe Europese wet- en regelgeving die grote bedrijven verplicht om hun ESG-resultaten voor 2024 te rapporteren. Dat maakt ook dat ESG-verslaggeving vol in de belangstelling staat van onder andere accountants- en adviesorganisaties (zie ook: Accountants storten zich te gretig op ESG-controle). Belangrijk dus voor het bedrijfsleven en ook steeds belangrijker voor ons vakgebied M&A.

Salacia Solutions is de 'one-stop-shop' voor het monitoren en rapporteren van ESG-prestaties van ondernemingen. Salacia vereenvoudigt ESG-compliance, maakt besluitvorming mogelijk en ontsluit bedrijfswaarde voor haar klanten met slechts een paar muisklikken. Salacia biedt een ge├»ntegreerd SaaS-platform dat toegang biedt tot een volledig geautomatiseerd boekhoudsysteem voor ESG-rapportage.

Bekijk de foto's voor een korte terugblik.